27
Feb

Wat te doen bij cheap jordans een overlijden?

Na een overlijden heeft u niet alleen te maken met verdriet, maar u moet ook veel zaken regelen. Hierbij kunt u ongetwijfeld hulp gebruiken.

Het makkelijkste is om nu direct contact op te nemen met Meride bij u in de buurt via het nummer 085 – 40 18 123 zodat u meteen wordt bijgestaan. Om u nu alvast hier op weg te helpen voordat onze uitvaartverzorger bij u op bezoek komt, treft u hieronder een overzicht aan van belangrijke zaken waarvan u er al een aantal zelf kunt oppakken. Een beknopt overzicht vindt u in onze checklist bij overlijden.

Verklaring van overlijden

offerte-uitvaartNa een overlijden dient de huisarts direct gebeld te worden. Woont de overledene in een instelling, dan belt u de behandelend arts. De arts stelt een verklaring van overlijden op, die nodig is om bij de gemeente aangifte van overlijden te doen.

Bij overlijden op reis

Overlijdt iemand op reis, bel dan niet alleen de hockey jerseys huisarts, maar ook de alarmcentrale van de reisverzekering.

Is er een uitvaartverzekering?

Ga na of de overledene een uitvaartverzekering had en kijk of u hier gegevens van kunt vinden.

Heeft de overledene een uitvaartverzekering?

Ga op zoek naar de gegevens van de eventuele uitvaartverzekering van de overledene. Deze heeft u nodig bij het regelen van de uitvaart. Het overgrote deel van de in Nederland verkochte polissen cheap nfl jerseys kan Shade Meride uitvoeren. Meride ‘schiet’ in zo’n geval de uitvaart voor.

Neem contact op met de uitvaartverzorger

U kunt ons dag en nacht bereiken via het gratis telefoonnummer 088-0304250. Nadat u een overlijden bij ons meldt, komt een van onze uitvaartverzorgers naar u toe om met u de uitvaart te bespreken en u te helpen met het regelen van alle bijkomende zaken.

Bij een overlijden naar aanleiding van een ongeluk

Als iemand is overleden na een ongeluk, bel dan naast de huisarts ook de maatschappij waarbij de overledene een uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering heeft lopen.

Uitvaartwensen

Had de overledene een testament of wilsbeschikking? Kijk of u het eventuele testament of de wilsbeschikking van de overledene kunt vinden Cheap Oakleys in zijn of haar administratie. Hierin staan mogelijk diverse uitvaartwensen.

Als de overledene uitvaartwensen bij ons heeft geregistreerd, kunnen wij deze voor u opzoeken. Hier vindt u onze contactgegevens.

Akte van overlijden

U heeft een akte van overlijden nodig om de overledene te mogen begraven of cremeren. Onze uitvaartverzorger kan de akte voor u aanvragen bij de gemeente.

Rouwkaarten

Onze uitvaartverzorger kan u helpen met het Cheap NFL Jerseys opstellen en versturen van rouwkaarten. Dit kunt u het beste zo snel mogelijk na het overlijden van uw dierbare doen.

Door gebruik te maken van rouwpostzegels herkent het postkantoor uw kaarten als rouwpost. Ook kunt u gebruikmaken van de Rouw Verzendset van PostNL. Met deze set wordt de rouwpost met prioriteit verwerkt.

De uitvaart bespreken

Na het volgen van bovenstaande stappen bespreekt onze uitvaartverzorger de uitvaart met u.

 

Heeft u hulp nodig of vragen neem dan nu contact met ons op.

0 No comments