27
Feb

Vrijblijvende voorbespreking

Het is verstanding om tijdens het leven eens stil te staan bij de dood. Download Door uw wensen vast te leggen en ze te bespreken met uw nabestaanden, neemt u hen een zorg uit de hand op een zeer moeilijk en verdrietig moment. Zij cheap oakleys sunglasses hoeven dan geen lastige keuzes te maken, maar kunnen handelen op basis van uw laatste wensen. U kunt uw wensen vastleggen tijdens een vrijblijvende voorbespreking met een van onze uitvaartverzorgers.

Vrijblijvende afspraak

Tijdens een vrijblijvende voorbespreking met ons denken we samen met u na over uw uitvaart of die van een naaste. We staan met Cheap NFL Jerseys u stil bij alle facetten van de uitvaart: de gevolgen van een overlijden, hoe u de uitvaart vorm kunt geven of laten geven en kunnen we de voorwaarden vast laten leggen. We cheap nfl jerseys kunnen al uw wensen op een rij throwback nba jerseys zetten, de mogelijkheden bespreken en deze eventueel vastleggen in een wilsbeschikking. Indien u kiest voor een wilsbeschikking dan kiest u voor Meride als verzorger van de uitvaart. Een testament of een wilsverklaring behoren ook tot uw mogelijkheden.

Wilsbeschikking

In de wilsbeschikking geeft u aan hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Hierbij kunt u denken aan de rouwkaarten die u wilt verzenden, welke uitvaartkist u wilt en welke sfeer u wilt geven aan uw uitvaart. Ook kunt u een adressenlijst aan ons geven. Wij zorgen er dan voor dat iedereen uit deze lijst een rouwcirculaire ontvangt.
De wilsbeschikking kunt u thuis bewaren. Wij slaan ook een kopie op in onze administratie. Mocht de dag ooit daar zijn, dan kunnen uw nabestaanden alles met één telefoontje in werking zetten.

 

<a class="des-sc-button button xl cheap jerseys orange animated fwButton-0″ style=”-webkit-animation-name: false; opacity: 1;” href=”/contacts/” target=”_self”>Wilt u meer informatie over voorbesprekingen? Of wilt u een afspraak met ons maken? Bel dan naar 038-2020026 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl

0 No comments